Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Discussion Forums
 Backup Magic
 Net work drives not found running under scheduler
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dennis
Member

Thailand
1 Posts

Posted - 03 September 2008 :  16:14:24  Show Profile  Reply with Quote
My backup sets work find in GUI or console mode from GUI, but when I schedule the job (win xp) it cannot find either a UNC mapping or mapped drive. I have set up a mapped drive (has password) to reconnect at login.

Source folder inaccessible (Logon failure: unknown user name or bad password) Source: "\\Mailserver\MDaemon\Users" Dest: "G:\Backups\BS1\Email\Users"

OR

E> Source folder inaccessible (The system cannot find the path specified) Source: "M:\Users" Dest: "G:\Backups\BS1\Email\Users"


Windows scheduler seems to run under "administrator" account, which is the same as I log in as.Am I correct in thinking that the drive is somehow not available when running via the xp scheduler.

Any suggestions ?

Ahto/Moon Software
Developer

Estonia
1141 Posts

Posted - 08 September 2008 :  13:06:25  Show Profile  Visit Ahto/Moon Software's Homepage  Reply with Quote
I think it is problem with permissions as you also guess. Did you read the knowledge base article?

http://www.moonsoftware.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35

There are many quirks with the use of scheduler. See also note about UNC paths (at the end of the page).

From top of my head I think scheduler runs under system account, not admin account.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000