Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Discussion Forums
 Password Agent
 Copy clipboard not work...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

neogsm
Member

1 Posts

Posted - 16 February 2003 :  15:15:26  Show Profile  Reply with Quote
Hi!

Why not work copy clipboard function???
I use "Copy ..." command and my clipboard empty!
Win98SE not problem! Only Win XP...

System: Win Xp (5.1.2600 build 2600)
Soft: PwAgent v2.2.1


THX

Ahto/Moon Software
Developer

Estonia
1141 Posts

Posted - 20 February 2003 :  00:38:32  Show Profile  Visit Ahto/Moon Software's Homepage  Reply with Quote
If this is continious problem then please report it according to instructions on http://www.moonsoftware.com/support.asp

However, be sure your entry contains the data you want to copy. If a field is not filled in, there is nothing to copy .
Go to Top of Page

beogsm
Member

3 Posts

Posted - 20 February 2003 :  08:45:39  Show Profile  Reply with Quote
HI!

CTRL+X, CTRL+C NOT WORK IN PASSWORD AGENT 2.2.1 (ONLY WIN XP)!
CTRL+V = DELETE THE ACTUAL FIELD (CLIPBOARD EMPTY..)
WHY???

THX
Go to Top of Page

Ahto/Moon Software
Developer

Estonia
1141 Posts

Posted - 20 February 2003 :  16:56:44  Show Profile  Visit Ahto/Moon Software's Homepage  Reply with Quote
Where exactly this problem happens? In entries listing or when editing an entry or where? I gave you a link where are step-by-step instructions how you can report problem and what info I need.
Go to Top of Page

beogsm
Member

3 Posts

Posted - 21 February 2003 :  11:57:58  Show Profile  Reply with Quote
Hi!

Copy System Information menu not work! :(
All "Copy xxx" menu not work...


Problem step by step:

1: I use any "Entry/Copy ..." commands.
2: I use other applications paste command.
3: What happened? Nothing! Clipboard is empty.
---
1: I use "Help/Copy System Informtion"
2: Paste text in forum.
3: What happened? Nothing! Clipboard is empty.
---
1: I insert new PWAgent account.
2: Write TEST in "Title" field.
3: Select text (TEST).
4: Copy or cut text (CTRL+C or CTRL+X).
5: Move cursor "Note" fild.
6: Paste text (CTRL+V).
7: What happened? Nothing! Clipboard and field is empty.
---
1: I Copy "TEST" text other applications.
2: Insert new PWAgent account.
3: Move cursor any field and paste text(CTRL+V).
4: OK! WORK!!!

--------------------------------------------------------------
SUMMARIZE Copy(and Cut) >>> Paste problem:

'Copy' Password Agent >>> 'Paste' Other applications: NOT WORK
'Copy' Other applications >>> 'Paste' Password Agent: WORK

--------------------------------------------------------------


Sorry my very bad english.
Go to Top of Page

Ahto/Moon Software
Developer

Estonia
1141 Posts

Posted - 21 February 2003 :  21:24:00  Show Profile  Visit Ahto/Moon Software's Homepage  Reply with Quote
You can try Password Agent on a different Windows XP machine and let me know if it works there. All copy functions work OK here on XP and have not received any other complaints like that.
Go to Top of Page

beogsm
Member

3 Posts

Posted - 09 March 2003 :  09:18:58  Show Profile  Reply with Quote
Hi!

I install WinXP ServicePack1 and work all function...

THX
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000