Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Backup Magic
 Incremental BU deletes files

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
Belar43 Posted - 16 April 2011 : 14:52:13
I have used BUM for many years without problems, but I now have reinstalled it to a new computer running Windows7.
When I back-up (in Incremental mode) Outook .pst files and has Outlook open it deletes the .pst files in the backup-folder. When looking to the log it says Deleted files=0, but the files are gone...

If I close Outlook and rerun the backup it backs up the files again.
I have repeted the operation with the same result.
What's the problem?
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ahto/Moon Software Posted - 16 April 2011 : 16:15:30
Thanks for your report. I can't confirm what exactly happens as I don't have Outlook here for testing. But I'm working on complete update to BM and can tell you that this scenario is eliminated in coming new version.

Ahto

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000