Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Backup Magic
 Backup Magic in Vista - Help Contents Screen

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
cannonball Posted - 07 December 2008 : 19:33:40
I just got new computer with Windows Vista Home Premium SP1 to replace old computer. This sytem runs IE7. I installed my Backup Magic 1.6.7 and successfully ran a backup. There is one small problem however...I can't get the Help to come up. When clicking the "Help - Contents..." dropdown in Backup Magic, I get an error window saying: "Unable to display the help topic. Probably Microsoft HTML Help system is not properly installed..." However, when I go to the Backup Magic directory and launch (double click) BMagic.chm, it DOES launch the help correctly. Any ideas? Thanks in advance.
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ahto/Moon Software Posted - 07 December 2008 : 20:40:25
Thanks for your report. As current verison of BM is quite old and released long before Vista was available there may be some minor incompatibilities. I'm working on next incarnation of BM that is designed with Vista in mind and until it will be available you need to live with that problem and open help file manually.

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000