Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Backup Magic
 "Including folders" mask not working?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
Casey44 Posted - 08 December 2006 : 17:16:40
I have folders H:\Fotos ; H:\Fotos-Album ; H:\Fotos-Other ; etc.
To backup I have a group in mirror-mode.
"Copy from folder H:\"
with
"Include folders mask Foto* "
and
"Include subfolders"


But that includes only the files in the "roots of folders Foto*". NOT the whole folders "Foto*" WITH their subfolders.

Is there a setting that does what I want?
I would like to be able to make new folders H:\Foto... without having to change the backup-set each time.
Cas
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ahto/Moon Software Posted - 08 December 2006 : 21:39:55
This happens because in the current version include subfolders is recursive, that means subfolders must also match this mask.

For better flexibility make separate group for each your Foto folder, then you can much more flexibly specify options for each group and no need to specify include folder mask.

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000