Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Backup Magic
 Error copying files

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
teletom Posted - 13 October 2016 : 10:27:06
Hi, im using copiaris on a windows server 2012r2. after i run copiaris, only directories in the destination are created, but no files were copied. in the log was following entry after each file: Excluding file 'D:\xx.xx' (is symbolic link or reparse point) Why does this happend and how can i solve it? cheers tom
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
teletom Posted - 17 October 2016 : 11:04:22
Yes, thats it!

Thank you very much!

Tom
Ahto/Moon Software Posted - 14 October 2016 : 03:23:57
Tom,

In "Filtering" section set "Include symbolic links" option to Yes.


Ahto

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000