Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Password Agent
 Copy clipboard not work...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
neogsm Posted - 16 February 2003 : 15:15:26
Hi!

Why not work copy clipboard function???
I use "Copy ..." command and my clipboard empty!
Win98SE not problem! Only Win XP...

System: Win Xp (5.1.2600 build 2600)
Soft: PwAgent v2.2.1


THX
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
beogsm Posted - 09 March 2003 : 09:18:58
Hi!

I install WinXP ServicePack1 and work all function...

THX
Ahto/Moon Software Posted - 21 February 2003 : 21:24:00
You can try Password Agent on a different Windows XP machine and let me know if it works there. All copy functions work OK here on XP and have not received any other complaints like that.
beogsm Posted - 21 February 2003 : 11:57:58
Hi!

Copy System Information menu not work! :(
All "Copy xxx" menu not work...


Problem step by step:

1: I use any "Entry/Copy ..." commands.
2: I use other applications paste command.
3: What happened? Nothing! Clipboard is empty.
---
1: I use "Help/Copy System Informtion"
2: Paste text in forum.
3: What happened? Nothing! Clipboard is empty.
---
1: I insert new PWAgent account.
2: Write TEST in "Title" field.
3: Select text (TEST).
4: Copy or cut text (CTRL+C or CTRL+X).
5: Move cursor "Note" fild.
6: Paste text (CTRL+V).
7: What happened? Nothing! Clipboard and field is empty.
---
1: I Copy "TEST" text other applications.
2: Insert new PWAgent account.
3: Move cursor any field and paste text(CTRL+V).
4: OK! WORK!!!

--------------------------------------------------------------
SUMMARIZE Copy(and Cut) >>> Paste problem:

'Copy' Password Agent >>> 'Paste' Other applications: NOT WORK
'Copy' Other applications >>> 'Paste' Password Agent: WORK

--------------------------------------------------------------


Sorry my very bad english.
Ahto/Moon Software Posted - 20 February 2003 : 16:56:44
Where exactly this problem happens? In entries listing or when editing an entry or where? I gave you a link where are step-by-step instructions how you can report problem and what info I need.
beogsm Posted - 20 February 2003 : 08:45:39
HI!

CTRL+X, CTRL+C NOT WORK IN PASSWORD AGENT 2.2.1 (ONLY WIN XP)!
CTRL+V = DELETE THE ACTUAL FIELD (CLIPBOARD EMPTY..)
WHY???

THX
Ahto/Moon Software Posted - 20 February 2003 : 00:38:32
If this is continious problem then please report it according to instructions on http://www.moonsoftware.com/support.asp

However, be sure your entry contains the data you want to copy. If a field is not filled in, there is nothing to copy .

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000