Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Password Agent
 Autofill not working in version 3?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
morden Posted - 08 June 2016 : 13:45:19
Hi, I just installed version 3 lastnight. I tried using the autofill feature but it didn't do anything at all. It worked perfectly fine under version 2, I'm using firefox by the way.
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ahto/Moon Software Posted - 08 June 2016 : 14:04:15
Autofill should work same way as in version 2 plus it has new autofill mode that is more automated. Removed is Autofill toolbar button. Now autofill must be invoked by global hot key.

Documentation has more info how you can troubleshoot your autofill.

Ahto

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000