Moon Software Forum
Moon Software Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Discussion Forums
 Password Agent
 Version 2.3.0 beta 1 now online

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to subscribe to this topic.
 
   

T O P I C    R E V I E W
Ahto/Moon Software Posted - 13 May 2003 : 21:16:09
More info available on beta page:

http://www.moonsoftware.com/beta.asp
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ahto/Moon Software Posted - 29 May 2003 : 23:08:58
I just tested and works OK here. You can download the 2.2.1 version and compare it with the 2.3 beta, but I think there may be something changed with the web page where you use this combination ot you have different web browser?
nkyadav Posted - 29 May 2003 : 20:47:28
Ahto,

Niraj Yadav here. I am using the beta version, and I noticed that the template for autfilling passwords is not working the way it used to I am not sure why, but with version 2.2.1 I had the template set up as $USERID{TAB}$PASSWORD{TAB}{ENTER}, and it worked great. Now, using the Beta, and with the *same* entry, the {ENTER} funtion does not seem to work all the time - but I am not sure why .

Any ideas?

Moon Software Forum © Copyright 1996-2011 Moon Software Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000